Naast uitbater van de helihaven te Knokke-Heist is Heliventure FTO NV al meer dan 10 jaar actief als een van de grotere operatoren op de markt van de helikopterdiensten in België.

Wij bieden diverse helikopterdiensten en helikoptervluchten aan, dit zowel aan particulieren als bedrijven.

Opleiding helikopterpiloot

Er altijd van gedroomd om zelf een helikopter te besturen?  Wij bieden jou de volledige opleiding tot helikopterpiloot aan.  Zowel theorie als praktijkopleiding kunnen worden gevolgd in Knokke.

Wij ontvangen je graag voor een vrijblijvend infogesprek op de helihaven.

Alle informatie en prijzen van de opleiding piloot vind je op onze website

Helikoptervluchten voor business & plezier

Vanop de helihaven in Knokke bieden wij helikoptervluchten aan, voor zowel zaken- als voor pleziervluchten.  Wij hebben een vloot helikopters ter beschikking met een capaciteit van 1 tot 5 personen en een team professionele piloten.

Vraag vrijblijvend een prijsofferte voor jouw helikoptervlucht

Helikoptervluchten Knokke & Belgische Kust

Wil je de Belgische Kust en Knokke eens bewonderen vanuit de lucht?  Op regelmatige basis organiseren we vluchten met vertrek en aankomst op de helihaven te Knokke.

Je kan intekenen voor één of meerdere personen, er zijn vluchten van 15 en 30 minuten beschikbaar.  Online ticketverkoop binnenkort beschikbaar!

Jouw evenement op Knokke Heliport?

Helihaven Knokke Heliport leent zich dankzij zijn ligging, oppervlakte en indeling perfect voor de organisatie van evenementen op een unieke locatie.

Zowel indoor als outdoor evenement kunnen worden georganiseerd.  Wel of geen helikopters op jouw event?  Die keuze maak je zelf!

Mail naar events@knokkeheliport.be om de mogelijkheden te bekijken.